Isostar 162g GLUTEN FREE Tyčinky (Sezam Med)

Neohodnoceno
Výrobce: Isostar
79 Kč
Skladem (> 5 ks)

Kód zboží:  N196
Složení:  Sezam, Med 
Gramáž:  6 kusů  x 27g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Isostar Gluten Free Crunchy Bars sezame seeds & honey

Charakteristika

  • Energetická sezamová tyčinka s medem
  • Křupavé tyčinky bez lepku
  • Sezamová semínka jsou zdrojem esenciálních mastných kyselin
  • Přirozený zdroj hořčíku a železa
  • Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalovů, podporuje svalovou práci
  • Železo přispívá k normálnímu přenosu kyslíku v těle.
  • Ideální svačinka před, během nebo po tréninku (závodě)
  • Individuální balení každé tyčinky z nich tvoří výborného společníka při sportu či výletě
  • Doplnění pestré a vyvážené stravy v rámci zdravého životního stylu
  • Vhodné pro celiaky a lidi s bezlepkovou dietou
  • 1 balení 162g (6x27g)

Vhodné již od 3 let věku
plus3

Doporučovaný příjem

  • Zdroj energie před fyzickou aktivitou
  • Během dlouhotrvající fyzické činnosti
  • Doplnění vyčerpaných glykogenových zdrojů po zátěži, obnova energie, podpora regenerace 

Před sportovní aktivitou - během sportovní aktivity

1h before2h during

Výživové ukazatele 

  Množství  
ve 100 g
Množství 
v 1 tyčince
Množství v DDD**
Energetická hodnota 2187 kJ / 520 kcal 586 kJ / 148 kcal 3543 kJ/842 kcal
Tuky 30 g 8,1 g 48,6 g
Nasycené mastné kyseliny 4,4 g 1,2 g 7,1 g
Sacharidy 49 g 13 g 79 g
Cukry 34 g 9,2 g 55 g
Bílkoviny 12 g 3,2 g 19,4 g
Vláknina 5,0 g 1,4 g 8,1 g
Sůl 0 g 0 g 0 g
Hořčík 170 mg (45,3%*) 45,9 mg 275,4 mg (73,4%*)
Železo 2,9 mg (20,7%) 0,78 g 4,7 mg (33,5%*)
 
* Procenta referenční denní hodnoty příjmu
** DDD = doporučovaná denní dávka = jedno balení á 162 g

Alergeny

Složení

Loupaná sezamová semena 49%, glukózový sirup, cukr, květový med 5%.

Uchovejte v suchu

Vyrobeno ve Francii

Uváděno na trh a distribuováno jménem Nutrition Santé S.A.S., Revel, Francie

Prodávající v ČR: Esatrade s.r.o., V olšinách 75, 100 00  Praha 10

Hmotnost: 162g (6x27g)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: